måndag 25 januari 2010

jag är med i "Dinamediciner.se"

http://dinamediciner.se/nyheter/marie-blev-sjuk-av-vaccinet

Är det NÅGON som har haft liknande symtom i samband med vaccination?

Eller kanske liknande symtom efter en genomgången influensa?

Det finns ju många som har kronisk urtikaria - vad tror Ni som drabbats av detta var den utlösande faktorn?

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Fy vad otäckt du drabbats av? Man har ju läst en del om detta vaccin däribland att det kan slå sig neurologiskt i kroppen. Å vad det innebär vet man ju inte riktigt. Jag själv har oförklarliga neurologiska besvär och det ter sig ju på massa olika vis. Det icke styrda nervsystemet som kopplar på hjärtklappning också fått åka in med ambulans med enormt hög puls, andnöd, svettningar, frossa, organ i kroppen som inte fungerar som tarmen och urinblåsa osv. Fast inte efter vaccin då.

  Har fått det förklarat att det slagit slint i signalsubstansen i kroppen och det lever sitt eget liv typ. Och de ska gudarna veta att det gör. Är inte det nått det stått om just med detta vaccin om jag inte miss minner mig?

  Men min dotter har ju fått svåra allergiska besvär efter att vi bott i en mögelskadad lägenhet i över 2 år för att det vägrat sanera.
  Däeibland kraftiga reaktioner av nässelutslag, svullnader, ögats bindhinna sväller upp och massa annat lite likt de du beskriver.

  Men man har ju hört skräckhistorier om detta vaccin. Själv valde jag att inte ta den då min dotter inte heller fick ta den pga svår äggallergi. Och jag är tacksam när jag läser din blogg att jag avstod HU!!

  Men när ett immunförsvar utsätts och man blir nedgången kan ju det mest galna saker uppstå. Som jag hört kan sådant ta enormt lång tid att återhämta sig från och man kan även reagera negativt då immunförsvaret är nere på massa annat som man normalt klarat förr. Det blir en ond cirkel.

  Men de du haft låter hemskt och så intensivt.
  Jag vet inte vart jag hört detta men kan inte biverkningar sitta i uppemot ett halvår vid just detta vaccin???? Men riktigt riktigt läskigt det du fått!

  Har det tagit blodanalyser på IGE ? Rast tester och blodprov för att se om du är allergisk. Kan ju vara nått du äter eller har i din närhet nu när du redan är nergången och reagerar på, bara lite spekulationer efter egna erfarenheter så. Att sprutan utlöst och att det underhålls av annat tänkte jag.

  Ja vet ju också hur jädrans svårt det är att vara kvinna och få hjälp i vården i dag. Det är ett lotteri att hitta rätt läkare som verklig vill hitta problemet.

  Hoppas verkligen detta lugnar sig för dig för jag vet hur vidrigt dessa allergisymtom är och hur ångest laddat det är när det känns som man inte får luft, sväller osv.

  Sänder massa krya på men framförallt hopp om att få utrett vad detta är som du har fått.

  Kramen

  SvaraRadera
 2. Tack för svar Cattis :)

  Vad tufft Du har det!
  Medicinerar du för dina symtom, eller får du bara härda ut? Har det med nackskadan att göra?

  Jag har åb på torsdag denna vecka - jag hoppas att utredningen kring mig fortsätter, men jag antar att det är därför jag är kallad...

  Jag vill veta VAD som hänt i kroppen, vad det beror på och hur jag kan göra för att må så bra som möjligt.

  Märker ju att dagar då det är mycket kring familjen....gör mig sämre. Stress på verkar absolut!!

  Säkert även andra faktorer.
  Vissa födoämen innehåller tex histamin! Vissa andra antihistamin! Sånt måste ju påverka. Har inte kollat upp detta ordentligt.

  Svullnade hastigt upp i julas efter jag ätit vår egna inlagda sill! Men jag har oxå svullnat när jag suttit framför datorn eller läst en bok...

  Har skrivit ett längre svar på din blogg.
  (Min son är allergisk mot mjölk och tidigare även mot ägg.)
  kram tillbaks o LYCKA TILL idag
  marie

  SvaraRadera
 3. Absolut påverkar andra faktorer en redan skadad kropp. Samtidigt när man inte får svar på VAD man drabbats av blir ju det en inre stress i kroppen som i sin tur kan utlösa icke allergiska reaktioner.

  Det är A och O att få en diagnos eller svar på VAD det är. Får man inte det kan man inte vara tillfreds så är det bara.

  Du har all rätt att kräva utredningar tills det hittar orsak.

  Vet när jag själv levde under svår stress när min dotter var jätte sjuk för ett par år sedan.
  då fick jag som födoämnes allergier av mat jag normalt tålde. Kollade även mig för just allergier men hade inga allergier alls. Min läkare förklarade det som att kroppen var så stressad och immunförsvaret sänkt att då kan sådant här uppstå.
  Jag svällde i halsen av fisk hela armarna svällde kliade och fick som brännsår. Men det försvann efter nån månad lika fort som de kom men fisk har jag aldrig sen vågat testa då jag verkligen kände hur det snörpte sig uhu!

  Men denna spruta är ju av levande virus vad jag fattat. Sprutar man in de i kroppen och man kanske inte tål nån substans så börjar ju en reaktion. vips är immunförsvaret där och jobbar. Blir då reaktionen svår blir de extra tufft för immunförsvaret som sänks och man kommer i en ond cirkel. Man blir känslig kanske mot massa annat i den vevan och ekorrhjulet är igång.
  Ser ju på min dotter nu som utsatts av detta mögel hur illa de blivit. En nedåt spiral med massa symtom som man inte blir klok på. Men nånstans tror jag ändå att nått triggar så det fortsätter.
  Därför bra i ditt fall att det kollar upp dig allergimässigt. Gör djupare blodanalyser och IGE. Men allergiologen är ju bra att få komma till.

  Lider verkligen med dig för allergisymtom och alla dessa mediciner du äter vet jag av min egen dotter också påverkar. Man blir slut, trött, håglös mm mm. Och ingen lösning på det hela. Man måste få en orsak en diagnos så man vet.

  Ja mina neurologiska besvär är bara att härda ut. Jag tål inte mediciner så bra så har gjort valet att klara mig utan då det också skulle göra mig sjuk.
  Det värsta var att bli blöjbärare vid 40 men konstigt nog gillar man läget till slut. Det är en livförsäkring att våga gå ut som vanligt.
  Men tycker ändå det är märkligt att det inte finns en logisk förklaring till varför organ lägger av? Är ju kollad invärtes med cystoskopier och allt är normalt ändå funkar det inte. skumt!!

  Men jag önskar dig all lycka på vägen. Det är inte det lättaste att bli sjuk idag och vården säger jag ingenting om *fniss* Har sett och hört så det räcker *skratt* Men det finns en och annan bra också så man ska inte döma alla.

  SvaraRadera
 4. Cattis, vad bra du skriver.
  Jag är så glad för din respons.
  Känner mig styrkt inför besöket på allergologen.

  TACK!

  SvaraRadera