måndag 1 februari 2010

kontaktallergi på insidan!

Förra veckan var jag på återbesök hos Allergologen. Fick då veta att jag ska på vidare utredning för kvicksilverallergi. Tydligen lutar det åt att min reaktion är en cellmedierad reaktion (ej IgE) alltså en typ IV-reaktion.

HUR FÅR JAG UT KVICKSILVRET FRÅN MIN KROPP?

9 kommentarer:

 1. Hej,
  Min pappa som är 61 år har fått två vaccinationer med hudutslag och svullnad som resultat. Nässelutslag som på någon minut blossar upp med mycket klåda. Läppar, ögonlock och händer svullnar upp. Ingen känd allergi sedan tidigare. Äter antihistamin och betapred. I övrigt är han frisk, men reaktionerna är oroande. Han har varit hos läkare som menar att det inte är en reaktion på vaccinet, men det tror vi att det är...
  På fredag ska han till en allergolog för tester, vilket är jobbigt då han inte ska ta antihistamin 5 dagar före besöket.

  SvaraRadera
 2. Hej, Daniel.
  två vaccinationer? Båda Pandemrix?
  Ni måste göra en anmälan till Läkemedelsverket ang detta. Läkaren har nog inte gjort det då han/hon inte tror reaktion är kopplad till vaccin.
  Jag misstänker att det FATTAS många biverkningsrapporter hos LM-verket. Läkaren jag bad skriva rapport då jag var på akuten - var som ett frågetecken! När poletten ramlade ner för henne bad hon mig kontakta min distriktsläkare för att anmäla eller anmäla själv - vilket jag gjorde.

  Allergologen som jag blev remitterad till tar min reaktion på allvar och han tror att min reaktion är kopplad tilll vaccinet.

  Mina svullnader är just nu under kontroll (pepparpeppar) men om de skulle återkomma så är Cyklokapron (en blödningshämmare)ett alternativ för behandling.

  Tavegyl är det antihistamin som hjälper mig bäst, jag tar för närvarande 4st/dag och en Loratadin varje morgon. Mina utslag är småflammiga och diskreta nu. Hoppas de håller sig så...uthärdliga, klias inte så mycket, stramar och "killar" mest.

  Vad är det för tester din pappa ska göra? Är det pricktester, RAST (blodprov) eller kanske lapptester? Jag ska lapptestas för Tiomersal (kvicksilvret) och för skvalen om det går att få tag i från vaccinationstillverkaren.

  Dagarna framöver förstår jag kommer vara oroliga. Din pappa måste ju ha med sig medicin hela tiden ifall han behöver ta dem akut.

  Tack för att Du hörde av dig. Berätta gärna mer. Skulle oxå förstås jättegärna vilja veta hur det går på fredag.

  Hälsa din Pappa
  / marie

  SvaraRadera
 3. Tack för ditt svar!

  Ja, båda var Pandemrix. Han reagerade inte i direkt anslutning till vaccinationen, utan reaktionerna började bli allvarliga efter ca 14 dagar.

  På fredag är det pricktest och jag kommer att meddela hur det går.

  /daniel

  SvaraRadera
 4. MMS/Chlorine Dioxide .. Ta hem dokumentären här: http://ades.mine.nu/wordpress/?page_id=1208

  MMS_Conversations_with_Jim_Humble_[English_2008_Xvid].avi (459 MB)

  Har även svenska undertexter.

  SvaraRadera
 5. Hejsan,

  Intressant att ades sa samma sak som jag nu ska säga; Sedan vi började med MMS, har vi inte varit sjuka i denna familjen. Jag är säker på att MMS kan avlägsna de främmande partiklar som ni önskar bli kvitt. Det dräper virus och farliga bakterier utan att skada den vänliga bakteriefloran.
  MMS botar det mesta. För att nämna exempel; det utplånar malaria på bara timmar. Det sägs också bota cancer och aids...

  Ta reda på mer;

  http://www.sagevid.se/mms/

  Mvh Robert

  SvaraRadera
 6. Hej Marie! Fick kontakt med din blogg på vaccinfaran.se. Du är långt ifrån ensam, biverkningar efter vaccin är hur vanligt som helst. Liksom biverkningar från de flesta läkemedel.

  Eftersom att vaccineras är att spruta in rent gift i kroppen, är det vanligt att man kan få till exempel allergier. Kroppen jobbar då med att ta hand om det nya giftet och immunförsvaret har ej 100 % fokus på yttre påverkan såsom mat, damm, pollen, djur osv.

  Jag känner med dig, det är verkligen en helt fruktansvärd känsla att kastas runt mellan olika läkare utan att få hjälp. Inte heller kommer de att erkänna att de är de själva, eller i detta fall vaccineringen som är källan till det onda.

  Kolla gärna upp hemsidor ang. militärer i USA. De vaccinerades till exempel mot mjältbrand, ibland med seriösa sjukdomar, förlamningar o.s.v. som resultat. Dessa sidor tas ibland bort av den Amerikanska regeringen men de som finns kvar är otroligt intressanta. Kan va skönt att veta att detta är ett vanligt men nedtystat problem.

  Till slut vill jag ge dig ett tips... Vänd dig till alternativ medicinen!

  Jag var sjuk i 5 år som ungdom, blev runtkastad till olika läkare. De bedömde mig som omöjlig att behandla. Fick då kontakt med Zonterapi... Ett halvår senare var jag helt frisk.

  Mitt råd är Zonterapi eller om du vill testa homeopati, har båda funkat bra på mig.

  SvaraRadera
 7. Hej Marie!
  Bra att du kämpar på och anmäler det här! Jag skrev det här som svar till ditt inlägg på min blogg:

  Det kanske mest vidriga i detta är att staten är med i hela bedrägeriet som förgiftat, ja hur många tusen då eftersom vi aldrig kommer att kunna härleda alla dödsfall som sker om 10-20 år eller ännu längre!?!?!?!

  Att sen veta att staten beställde vaccinet 2 år innan influensan ens existerade gör det ännu värre!!!
  PLUS att de gjorde sin offertförfrågan om det till just läkemedelsföretaget Baxter som själva lämnade in en världspatentansökan på sitt vaccin 1 år innan influensan existerade!!!

  Är det konstigt att vi som kritiserar är och blir misstänksamma då???

  Stig
  http://cyberliv.se/blog.html

  SvaraRadera
 8. Hej!

  Några tips!

  Det låter tufft, önskar dig bättring.

  Har du amalgamfyllningar i munnen, om så är fallet borde läkaren också hänvisa till en tandläkare som kan se om du även kan få dina besvär därifrån, svullnaden på kinden kanske kan komma därifrån. Kanske var sprutan det som fick bägaren att rinna över.

  Mat som innehåller mycker svavelbärande aminosyror är bönor ägg lök och vitlök de hjälper till att binda till sig kvicksilvret och förhoppningsvis föra ut det ur kroppen.

  Glutation kroppens eget antioxidant samt liponsyra (finns båda hos de flesta kosttillskotts butiker), kanske kan bromsa den radikala - nedbrytande effekten som kvicksilvret kan ha. Stöd med selen och zink tillskott.

  Att se över hela din profil vad gäller avgiftande resurser i kroppen genom att göra en hårmineralanalys kan rekommenderas.

  Cystein, cystin, metionin, pektin, askorbinsyra, metionin är svavelbärande aminosyror som kan hjälpa till vi klereringen finns också som kosttillskott.

  Vid amalgamsanering rekommenderas stora halter C-vitamin samt B-komplex.

  Ett stöd till levernsavgiftnings system P 450 är att rekommendera - genetisk avgiftningsprofil.

  Här kommer en lista på certifierade Näringsterapeuter om du skulle vara intresserad.
  http://www.ehdin.com/?id=1169

  Gurun på detta område torde var Peter Whilhelmsson han finns i Falun på IFM-kliniken.

  Tyvärr är det idag inte gratis och kan vara kostsamt men satt i proption till att få behålla sin hälsa kanske du tycker att det är värt ett försök. Är inte subventionerat som vår vanliga sjukvård. Ska heller inte ge några biverkningar, vilket många mediciner gör, de preparat du rekommenderas är ämnen som är kända för din kropp.

  Tänk på att det är viktigt att du tar det försiktigt vid avgiftningen. kvicksilverförgiftning kan höja blodvärdet och öka halten kvicksilver i hjärnan.

  Ta hand om dig
  Anne

  SvaraRadera
 9. Tusen Tack Anne!
  Ikväll ägnar jag mig åt familjen, imorgon ska jag kolla vidare på dina råd. Ser fram emot detta. Och jag kan säkerligen behöva guidning av en näringsterapeut.
  /marie

  SvaraRadera