lördag 5 juni 2010

facebookgruppen

Vi är 20 medlemmar i "liveteftersprutan" på Facebook.

Någon i gruppen förslog att vi medlemmar kunde skriva ett uppdaterat status här på bloggen. För att dela med oss av hur vi mår nu, vilka symtom vi har och vilken eventuell hjälp och behandling vi fått.

Så snälla medlemmar - om ni orkar - skriv ett par rader i kommentarerna till detta inlägg.

Det är ok att mejla mig läget oxå - så lägger jag ut på bloggen.

/marie

16 kommentarer:

 1. Kommentar från E i vår grupp.

  Har fortfarande besvär.
  Brännande smärta i ben fötter armar händer, lite i rygg samt en fläck på huvudet som krampar i hop (känns som att blordkärlen drar i hop sig)
  Har även värk i halva ansiktet samt krypningar i huvudet.
  Jag har pirrningar, myrkrypningar och sockerdrickskänsla i armar och ben.
  Muskelryckningar i hela kroppen men mest i benen.
  Har gjort undersökningar som CT-hjärna med kontrast, MR-hjärna, Lumbalpunktion, EMG och Neuografi. Reumatiska prover, inga aANA-antikroppar osv osv..listan kan göras lång. Dem har inte hittat ngt fel på mig. Hade dock höga levervärden som sedan normaliserades. Har inga värktabletter eller ngt som hjälper. Skall nu rena min kropp med hjälp av en homeopat..rena lever njurar sedan rensa ut kroppen på gifter som tex kvicksilver. Får se om det blir ngn skillnad. Står på cortison just nu med långsam ut trappning vilket även kan förorsakat en hel del neurologiska symptom för mig då jag ej kan sova ngt..är ständigt trött och stressad.

  / E

  SvaraRadera
 2. Kommentar från Jessica i gruppen.

  Jag har efter sju månader fortsatt konstant stark värk i alla större muskelgrupper i hela kroppen, precis så som det känns när man får influensa (men utan andra symptom). Har fått akupunkturbehandling och nu påbörjat starkare medicinering mot värken (men det verkar inte ha effekt).
  Utan att ha vidareremitterat mig till smärtspecialist sade min läkare på vårdcentralen vid vårt senaste samtal att hon gjort det hon kan och att "det är jättevanligt med kronisk värk". Det man kan undra över är hur "jättevanligt" det är hos annars fullt friska 37-åringar...

  /Jessica

  SvaraRadera
 3. Kommentar fra M i gruppan:‏
  Skickat: den 5 juni 2010 12:56:23
  Till: marie almquist (lindamarie74@live.se)

  Har fortfarende konstante smerter i hele højre arm och skulderblad. Smerterne er som en slags elektrisk spænding= neurogene smerter.Ingen medicin kan fjerne smerterne, men kan lindre liten når der er forværring. I forløbet har der været forhøjede levertal, forhøjede infektionstal, nu normale.
  Den voldsomme svullnad i hø. arm sænket sig i handleddet i "karpaltunnelen" och nerveledningsundersøkninger (EMG) viste at, nerven (n. medianus) var trykket ( ekstremt smertefuldt).
  Jag måtte opereres i handleddet for "karpaltunnelsyndrom".Har nu oxå følger af operationen: nedsat kraft hø. hand/smerter omkring operations-arret.
  Desuden er hø. arm och hand fortfarande svullen-7 måneder efter vaccination, den var svullen før operationen i handleddet.
  Der er kommet nagelforandringer-nogen af neglene falder af och dom som kommer er misdannede og grimme.
  Alment er der: søvnbesvær, svedeture, træthed, svimmelhed (yrsel), muskelrykninger (især i hø. arm/hand), perioder med kvalme och magesmerter.
  Jag er nu tilknyttet et smertecenter och er muligvis kronisk smertepatient. Var før vaccination med Pandemrix en fuldstændig rask 39 årig kvinde.

  Alt dette på grund af en ny og ikke gennemtestet vaccine som var hastet igennem på grund af "pandemi".
  Store kommercielle interesser fra medicinalindustrien (GSK), lobbyisme i WHO(!??).

  SvaraRadera
 4. Vad bra att det kom med i aftonbladet. Berit är fortfarande dålig och har känselbortfall,inget doft o smak sinne, har värk i hela kroppen och har gått ner 12 kg. Mycket svag.Berit ska till sin läkare på tisdag och vi får se vad hon säger. Berit skulle behöva göra en magnetrötgen och en elektromyografi. Det har nu gått 6 månader och ingen förbättring.

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Det är jag som är bakom inlägget den 27:e maj " Ännu en drabbad,man 38 år"
  Har fortfarande kvar symptomen. Vissa har avtagit lite men många är kvar.
  Mvh P

  SvaraRadera
 6. Har fortfarande smärtor kvar i min högra axel, som strålar ner efter hela armen ut i hand och fingrar.Efter 6mån med starka smärtor, så har det blivit bättre, men vissa rörelser är smärtsamma. Min man har haft samma smärta men har blivit smärtfri nu. Kjerstin

  SvaraRadera
 7. Har helt klart kvar sviter efter vaccinationen. Upplever att jag måste vara extremt rädd om mig vad det gäller sömn, mat och ansträngning för att inte bli superdålig igen. Jag upplever att jag mår betydligt bättre nu än för två månader sedan men är långt ifrån frisk. Jag har ännu en helt ofattbar svaghetskänsla i benen som går i skov. När det är som värst så funderar jag på hur det är möjligt att benen bär egentligen! Denna känsla kom dagen efter sprutan och håller i sig ännu. Mitt ena ben "hänger" inte med ibland. Detta upplever jag i samband med svagheten i benen. Mina muskler tål väldigt liten belastning numer och jag får lätt ont efter att jag gjort något lite tyngre- vilket tidigare inte hade givit mig minsta besvär. Mest ont i underarmar och underbenen ned mot fötterna. Jag har fått grumlingar i glaskroppen på ögonen som gör att jag ser fullt med svarta trådar och maskar hela tiden. (detta kom efter 1 månad och har konstaterats på ögonklinik)Finmotoriken i händerna har blivit dålig- detta kommer och går. Blir lätt utmattad och om jag inte lyssnar på dessa signaler upplever jag en skakig/ darig känsla i kroppen som när man har hög feber. Periodvis sjukdomskänsla helt utan anledning men det kommer mer sällan nu. Fotsulorna har fått mindre känsel vilket också kommer och går. Alla tänkbara tester har gjorts, magnetröntgen, datortomografi, ryggmärgsprov, eeg samt tusen blodprov bl a men inget har visat något. Har varit sjukskriven från arbetet december till april, (ibland fullt och ibland deltid.)Trots att jag gått från att vara en fullt frisk trebarnsmamma på 35 år, ingen riskgrupp eller allergier som aldrig varit sjuk tidigare till det som jag nu går igenom, anser Läkemedelsverket inte att det finns ett troligt samband!!!!Trots att jag fått alla mina besvär samma dag, dagen efter och ca två veckor efter vaccinationen.Min läkare är övertygad om att det handlar om en biverkan av vaccinet och jag med helt utan tvivel!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte om just denna vaccin innehøll kvicksilver som så många andra men dina symptom minner vældigt mycket på symptom jag just læste om i denna artickel om kvicksilverførgiftning. Om du dessutom har mått psykiskt dåligt kan det vara något att sætta sig in i.

   Det jag vet hjælper før att rensa ut kvicksilver er sink, selen som det finns mycket av i paranøtter, homeopati och kvantemedicin.

   Jag har påvist kvicksilver i min kropp och anvænder alla ovanstående

   Radera
  2. Kan ej klistra in hemsidan men søk på heavy metal bulletin så får du upp en saklig sida full med info om symptom på denna typ av førgiftning.

   Men ta det lungt och gledj dig før det finns som sagt løsningar før den som dedikerar tid och energi till att bli frisk :) som tur er

   Radera
 8. Kommentar från Siv i gruppen.

  Har fortfarande stelheten kvar i knän och leder. Benen är muskelsvaga och blir fort trött så jag måste sätta mig, jag som alltid tidigare varit i farten.Tungan pirrar och bränner fortfarande efter 7 månader. Alla besvären kom 7 dgr efter sprutan. Tidigare frisk.
  Siv

  SvaraRadera
 9. Kommentar från A-L i gruppen.

  Har fortfarande många besvär kvar efter 6 månader!!!!

  Jag har ont i armveck, knäveck,inflammerad bröstkorg samt tryck över bröstryggen.

  Yrseln är också riktigt besvärlig vissa dagar.

  Det känns som att alla muskel och senfästen i kroppen är drabbad då jag har små knölar som gör ont både när jag trycker på dem och ibland också fast jag ej rör dem.

  Vissa dagar känns något bättre men vissa dagar är rent hemska.....

  Jag har gjort MR av hjärna, hals- samt bröstrygg. Ett litet diskbråck i halsryggen men det verkar konstigt om detta skulle ligga bakom alla besvär som jag haft sedan 2 veckor efter vaccinationen. Jag har också tagit en massa prover men allt var bra. Konstigt att sänkan är låg när det känns som man har inflammation i hela kroppen!.

  Jag har tidigare också haft muskelryckningar i bla benen men jag tycker att detta har blivit mycket bättre, det mest besvärliga för mig nu är när yrseln kommer och det väldiga trycket och värken över bröstryggen och bröstkorgen. Måste ändå berätta att jag har blivit bättre i mina influensaliknande symtom som jag hade från början dvs darriga ben och sendrag i benen.

  MVH/A-L

  SvaraRadera
 10. Min transplanterade njure la av efter sprutan som jag fick i slutet av oktober. Inga tecken på att något sånt kunde hända innan , men tidsambandet stämmer väl med vaccineringen jag fick efter en månad börja med dialys och får inte ställa mej i tur för ny transplantation förrän efter ett år.

  Mvh / Sune

  SvaraRadera
 11. Biverkningarna (allergiska besvär, nervpåverkan m m) har kommit och gått med några veckors mellanrum. Nu har det varit lugnt i en månad, och min förhoppning är att biverkningarna håller sig borta för alltid den här gången. Jag tar fortfarande allergimedicin och kommer snart att minska på dosen för att se om jag så småningom klarar mig utan.
  /Susanne

  SvaraRadera
 12. Har fortfarande pirrningar/domningar i fingrar och fötter. Har ont i ena skuldran och bröst, höft och knän. Stel i nacken. Illamånde och huvudvärk. Kör nu en avgiftning med homeopatmedicin. Hoppas det hjälper.

  SvaraRadera
 13. Kolla in sidan - heavy metal bulletin, och se om symptomen stemmer. Vet så i samma stund att det finnes god bot før kvicksiverførgiftning med homeopati, kvantemedicin, sink och selen tillskott och andra urtemediciner som hjælper kroppen att få det ut. Rekomenderer speciellt att uppsøka någon som jobbar seriøst med kvantemedicin då det har hjælpt mig bli fri från kvicksilver.

  Lycka till med att bli friska!!

  SvaraRadera
 14. Jag rekomenderar alla med symptom att kolla in sidan - heavy metal bulletin och læsa om symptomen stæmmer in på er.

  Vet då i samma stund att det finnes god hjælp att få kvicksilver ut av kroppen med hjelp av kvante medicin, homeopati, sink och selenrik kost samt andra kurer som jag ej satt mig in i siden jag blevit fri från ett liv av kvicksilver førgiftning som jag ærvde av min mor som har 20 amalgamfyllningar

  SvaraRadera