måndag 14 juni 2010

Pojke 11 år

(Nedan beskrivning av symtom skrivet av pojkens mamma.)

Efter första vaccinaton allergisk reaktion mot apelsinskal, rödflammig,hosta andnöd.

Första smärtattacken i höger fot efter gympan, trodde vi var sportskada, det vet vi nu att det inte är.
Efter första smärtattacken eskalerat både i omfattning, lokalisation och tid. Från att ha varit i en fot till att komma att omfatta: båda fötter, mellan skulderblad och rygg, ögon, knäveck, vader, smalben. Smärtor kan flytta sig och sitta på en av dessa ställen eller alla eller några samtidigt. VAS under attacker mellan 5 -8-9. Vill inte leva då. Smärtattacker från 20 min till 8 timmar, värst kväll och em. Kommer oberoende på aktivitet. Beskriver smärtan som stickande, sprängande och värkande. Går ej att ta på huden eller att det vibrerar eller stöts till i sängen då detta orsakar extrem smärtpåslag. Syns inga andra tecken allt ser normalt ut. Kan ej ha täcke på sig. Ibland huvudvärk i samband med attackerna, även smärta i öronen. Aldrig huvudvärk annars.
Kissar ofta under smärtattackerna ibland kommer det inget fast han är nödig och får vänta en stund sen kan han kissa igen.
Hade även i våras ont i armar, typ i muskelfästen, nacken.
Har smärtsensationer i höger ringfinger, går ej att nudda utan att få svår smärta, även höger stortå. Och över höger bröstvårta.

Smärtspecialist noterat att han ömmar över alla fibromyalgipunkter. Trigggerpunkter.
Har vid vissa tillfällen uppgivit svårt att andas, som ett band runt bröstet.
Har hela våren varit mycket trött och stel. Har även röda ögon.
Har haft svåra smärtattacker bakom ögonen, som varat i timmar då han inte kunnat se, extremt ljuskänslig. Såg bara grått, med vågor i grönt. Friad från ögon doktor då det ej liknar ögonmigrän eller har några fel på ögonen. Dock är hans högra pupill långsam och reagerar inte på ljus som den ska. Fortfarande röd i ögonen och har innan dessa svåra ögonsmärtor klagat över ont i ögonen dock utan synbortfall och ljuskänslighet. Har även klagat på svårigheter att fokusera, ibland ser han bra ibland suddigt, grusigt i ögonen som kommer och går.
Har balansproblem, yrsel, viftar i luften ibland. Tappar även känsel i höger ben vid promenad då han vacklar till, sen fungerar allt igen.
Mycket dålig kondition, svettas och flåsar vid lite ansträngning.
Mycket stel, fattas ca 30 cm vid framåtböj mot golv, utåtroterar hö fot vid ryggläge. Når ej lika högt med hö hand på ryggen. Enligt vår egen sjukgymnast så är han extremt stel för att vara 11år kotorna är mycket stela och sviktar knappt. Benlyft vid liggande stor skillnad på hö och vä ben. Stel och öm i nacke och axelparti. Dålig rörlighet.
Ömmar på ställe där injektionen gavs.
Mkt torr och knottrig hud.

2 kommentarer:

 1. Ni måste - alla som har biverkningar - ta selen-tillskott för att få ut kvicksilvret. Selen är ett av få grundämnen som bildar en stabil molekyl med kvicksilver (kvicksilverselenid), som kroppen sen kan fälla ut.

  Ta selentillskott, eller ät ingefära, eller börja använd bordssalt med selentillskott i. Eller alltihop.

  Det löser ett av problemen med "vaccinet".

  SvaraRadera
 2. Hej gott folk.
  Ja selen är nyttigt och inte bara för kvicksilver.
  Jag som själv varit en vända i amalgamlandet vet att selen förutom att binda kvicksilver så behövs det på många andra ställen i kroppen.
  Jag har själv bekanta som blev väldigt risiga efter sprutan och jag fick dom att äta selen. Dessa personer har inga större problem i dagsläget.

  Så ät vitaminer! Kroppen behöver sådant även om man inte tagit sprutan. Fast oerhört viktig om man nu tagit sprutan.

  Ring gärna och fråga.
  Joakim
  070 51 203 48

  SvaraRadera