lördag 5 juni 2010

Tack Mary på Aftonbladet!

I gårdagens Aftonblad var Berit och Niklas med på mittuppslaget.

4 kommentarer:

 1. Finns det på Internet då?

  SvaraRadera
 2. Tyvärr har de inte lagt ut reportaget. Men jag har mejlat idag och önskat att så ska göras...

  SvaraRadera
 3. Hej Marie! Jag är Berits (hon som de skrev om i aftonbladet) dotter. Jag tycker detta är fruktansvärt att så många har drabbats man tror inte det är sant. Jag hoppas verkligen att det kommer gå över med tiden för att leva som min mamma gör just nu och veta att det är många fler som har liknande symptom är så hemskt så det finns inte. Tycker det är bra att du startat en FB grupp och denna blogg då människor får chansen att uttrycka sig och veta att de inte är ensamma om denna sak! Lycka till och hoppas du mår bättre! Mvh Therese

  SvaraRadera
 4. Tack Therese.
  Jag mår faktiskt lite bättre. Om det håller sig på den här nivån - är min situation uthärdlig. Man ändrar ju sina krav på livet och möjligheterna kring när man blivit kroniskt (långvarigt) sjuk. Jag har accepterat mina begränsningar, livet fungerar ok. För flera i FB-gruppen är situationen inte uthärdlig alls. De lider. Jag tänker bl a på de stackars barnen som drabbats hårt och även de vuxna, Berit med flera.

  Snällt att du lämnade en kommentar här på bloggen. Jag får nämligen många fler mejl än kommentarer. Och det ser ju inte de som går in och läser bloggen.

  Jag tror att kroppen har en fantastisk läkande kraft. Man måste tro. Vi kommer bli friska. Det kommer bara ta en tid... och under den tiden måste vi vara extra rädda om oss själva.

  Varm hälsning till Berit.
  Tack igen.
  /Marie

  SvaraRadera