tisdag 14 september 2010

brev till Läkemedelsverket! (skickat idag)

Nedan uttalande av Agneta Aust Kettis ang min reaktion efter svininfluensavaccinationen.

"Agneta Aust Kettis, docent i infektionsmedicin på Läkemedelsverket, har svårt att säga något om Maries symtom, men hon befarar att det kan vara något annat som tillstött.

- Jag hoppas att hennes läkare kontrollerar henne ordentligt, jag har mycket svårt att se att hennes symptom är kopplat till vaccineringen i höstas, säger Agneta Aust Kettis, handläggare och bland annat utredare av biverkningar efter Pandremix."

(http://dinamediciner.se/nyheter/marie-blev-sjuk-av-vaccinet-mot-svininfluensan)


För kännedom har jag fått min reaktion orsakad av Pandemrix klassad som Läkemedelsskada enligt sakkunnig på Zurich och ska ersättas fär sveda och värk och inkomsbortfall under den akuta sjukdomstiden vilken bedöms som 4 veckor.

Jag mår för övrigt fortfarande inte bra. Min läkare (allergolog/immunolog) har skickat remiss till neurolog för vidare utredning av pirr i vänsterhanden bla.

VAR FINNS JAG I STATISTIKEN i de rapporter ni givit ut? (Biverkningsrapporter har ni fått både från mig och min läkare.)

Finns det fler förnekade fall än mitt som inte tas med av era sk experter som verkar bedöma reaktioner/biverkningar efter godtycke?


marie almquist
Läkemedelsskadad av Pandemrix

1 kommentar:

  1. Hej Marie!

    Hur mår du idag?

    Vill du berätta så att andra får veta på www.svininfluensan.com?

    /Fred

    SvaraRadera