onsdag 17 november 2010

karusellen kring vaccinet bör granskas!

Nedan skrivet av medlem i "liveteftersprutan" på facebook.

"När jag läste på fass så är min första tanke "tänk att vi alla kunnat hjälpa till med att skapa denna lista av biverkningar, den handlar ju om oss- utan oss (dvs innan vi tog sprutan) visste man ju ingenting! ÄNDÅ rekommenderades hela befolkningen att ta detta och t o m i första hand utsätta våra käraste barn för risk. Nu vet man att vaccinet i "sällsynta fall" kan förstöra hälsan och välmåendet troligen men förhoppningsvis inte för alltid. NU står det att att tex allergiker inte bör ta vaccinet. Som tack för att vi ställt upp som försökskaniner även ställt våra barn till förfogande för detta fruktansvärda misslyckade expriment får vi klara oss ganska mycket på egenhand, utan förklaringar, lindring, ingen större uppmärksamhet i media bara "lära sig att hantera något som inte syns" det som drabbat oss eller våra barn. Undrar vad nästa vansinnesproject blir? Då kommer inte jag att delta med varken mig själv eller mina barn!"

________________________________

Nedan av Marie
Det fanns tydligen misstanke om att PANDEMRIX kunde orsaka både neurologiska och immunologiska följder, men det var inget man kunde gå ut med. Det berättade den neurolog jag träffade förra veckan. "Då skulle ju inte befolkningen våga vaccinera sig."

Är det rätt att undanhålla information när det är kris"? Ska staten göra så?

Eller är det upp till var och en att ta ställning? Barn var inte riskgrupp, de vaccinerade för de var potentiella smittspridare. Flera barn har blivit allvarligt kroniskt sjuka av vaccinet.

Känns som det är viktigt att det blir en granskning från beslutet att "alla ska vaccinera sig" till hur det gick för de som vaccinerades och faktiskt blev sjuka av vaccinet.

Även önskvärt att Läkemedelsverket granskas utifrån vilken "respons" eller snarare "icke respons" drabbade fått på de biverkningsrapporter som skickats in.


Förslaget är att så många som möjligt av vaccinskadade skickar sin "biverkningsberättelse" till Kalla Fakta.

Mejla den senast 28 nov. ställd till Cecilia Wanger,producent på kalla fakta.


kalla.fakta@tv4.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar