lördag 20 november 2010

vad Anneli hörde på röntgen!

"Vet du vad syrran som hjälpte mig på magnetröntgen sa då jag berättade varför jag skulle göra undersökningen? " Ja, du ska veta att du inte är ensam, det är många som blivit dåliga efter sprutan, det börjar visa sig nu" Visst är det oroande att en person som arbetar på just den avdelningen fäller en sådan kommentar, har man hamnat på MR är man ju i regal ganska dålig, eller hur?! Det är FÖRSTA gången som någon inom vården INTE blivit förvånad, annars är man ju nästan att betrakta som ett ufo...."

5 kommentarer:

 1. Jag har oxå märkt att när man kommer lite högre upp i vårdkedjan - till specialisterna - så kommer det fram både det ena och andra.

  Varför kan dessa specialister inte upplysa "grindvakterna" på vårdcentralerna OM att det faktiskt förekommer riktigt allvarliga biverkningar av det här vaccinet.

  Och upplysa om vilka de vanligaste symtomen verkar vara. Detta skulle ju spara en hel del tid och kraft (och pengar som är så viktigt) och det berömda LÄKEMEDELSVERKET skulle få in de rapporter som är nödvändiga för att kunna skriva en riktigt biverkningsrapportering kring Pandemrix.

  SvaraRadera
 2. Det som händer är en kombination av flera olika problem. Dels kan kvicksilvret ha gått in i hjärnan, det kan bara plockas ut av selen och ett enda upprensningsenzym som kroppen tillverkar. Problemet är dock att kvicksilver i den formen som injicerades är mycket toxisk och skapar elektrokemiska obalanser som kan få nervceller att detonera då de kommer i kontakt med skräpet.

  Det andra problemet är så klart skvalenresistans, alltså kroppens egen reaktion mot skvalen, som används i nervsystemet, huden, hjärnan, med fler ställen, för att tillverka massor av hormoner och sådant.

  Eftersom att andra delar av kroppen fortsätter producera skvalen, så tvärdör man inte av hormonbrist, utan man blir successivt sämre av obalanserna.

  Hos de flesta personerna verkar det som att man når ett slags jämvikt efter ett tag, med bara "lättare" neurologiska symptom. Hos andra triggas mekanismer som successivt förintar hela nervsystemet och hjärnan.

  SvaraRadera
 3. Hur vet du "anonym" att dessa reaktioner kan ske och hur påvisas det? Undrande

  SvaraRadera
 4. Undrande: Jag ska inte tråka dig med meningslösa beskrivningar av vad jag kan som helhet, räcker med att säga att jag har läst någonstans mellan 20-25 studier rörande bara detta vaccinet.

  Du påvisar vad jag kallar för "skvalenresistens" genom att leta efter anti-kroppar mot skvalen, samt genom indirekta bevis (ex.vis destruktion av nervsystemet).

  Finns test i USA. I Sverige har du nog tur om du hittar en läkare som mellan fylleslagen under universitetstiden någonsin lärde sig att det ens finns något som heter skvalen.

  Och skulle läkaren känna till det, lycka till med att få ett test gjort. =(

  SvaraRadera
 5. menar anonym att kvicksilvret kan plockas ut...
  eller att det på något annat sätt finns en lösning på det misstag att ha tagit vaccinet.

  vart i sånt fall i världen??

  undrar en annan anonym, och undrar väldigt mycket!

  SvaraRadera