fredag 18 mars 2011

Det är svårt för Läkemedelsverket att erkänna kopplingen mellan Pandemrix och narkolepsi

http://www.lakemedelsverket.se/Alla-nyheter/NYHETER-2011/EMAs-utredning-av-narkolepsi-och-Pandemrix-fortsatter/

- och frågan är om Läkemedelsverket påbörjat eller ens planerat utredning av samband mellan vaccinet och andra neurologiska och immunologiska skador av Pandemrix? Det är ju inte bara narkolepsi det här vaccinet orsakat.

4 kommentarer:

 1. Berit Stridsberg18 mars 2011 12:18

  Ja,frågan är om LMV kommer att granska övriga biverkningar,som drabbat befolkningen! VI som fått dessa hemska neurologiska reaktioner,finns vi överhuvudtaget med i utredningen! Det finns även andra hemska biverkningar,bortstötning av organ bl.a.Listan är lång! När det gäller utredningen av Narkolepsifallen,kanske orsaken till att så många fall finns i Sverige och Finland, beror på, att i dessa länder massvaccinerades befolkningen!

  SvaraRadera
 2. Vilket blaj svenska läkemedelsverket ursäktar sig med som anledning till att de ligger efter Finland i utredningstakt! De säger att de istället för barnen och narkolepsi har prioriterat att undersöka misstänkta biverkningar hos vuxna! Är det nån som känner igen att de känner sig prioriterad som vuxen drabbad? Snarare har LMV ägnat sig åt att hålla oss drabbade -både vuxna och barn HEMLIGA än att just utreda oss.

  SvaraRadera
 3. Känner mig långt ifrån prioriterad som vuxendrabbad! Har haft fruktansvärda smärtor i muskler och yrsel i över ett år som kom i samband med sprutan. Har än i dagsläget inte hört nåt ifrån LMV eller läkemedelsförsäkringen fast anmälan är gjord för länge sedan. Du får lära dig att leva och acceptera smärtan har vissa läkare sagt! Ska vi någonsin få nån förståelse för hur vi har fått/får lida?

  SvaraRadera
 4. Nu med facit i hand över vad detta vaccin ställt till, tycker jag det är så konstigt att inte MEDIA uppmärksammar detta mer.Tystnaden verkar total, mycket besynnerligt tycker jag,då vaccinets konsekvenser, varit fruktansvärda,för både barn och vuxna! Detta är en skamfläck för Sverige, och de drabbade!

  SvaraRadera