fredag 1 april 2011

Ellinor ställer upp i Aftonbladet

Tack Ellinor, modigt och mycket bra gjort av Dig att medverka i Aftonbladet.

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article12813788.ab

Tack även till Mary Mårtensson medicinsk reporter på Aftonbladet som vågar skriva om oss trots Läkemedelsverkets misstänkta vädjan mot media att hålla tyst om oss drabbade.

Vi som blev sjuka av vaccinet blev sjuka i anslutning till vaccinationen vintern 2009-10. Många av oss är svårt sjuka ännu, många har fått kroniska allvarliga sjukdomar utlösta av vaccinet. Vi i gruppen VET detta.

Nu räcker det med tystnad från Socialstyrelsen och Läkemedelsverket.

Läkemedelsverket kanske ej må vara klara med alla sina analyser men verket borde kunna ge någon form av offentligt besked ändå. Som motsvarar beskedet de gett kring narkolepsi. För LMV säger sig vara sena med narkolepsiutredningen för att de istället varit upptagna med analyser av biverkningar kring vuxna.

VILKA BIVERKNINGAR DÅ UNDRAR VI SOM DRABBATS?
VAD HAR MAN KOMMIT FRAM TILL?
OCH -VARFÖR SLÄPPS DET INFO KRING NARKOLEPSIN MEN INTE KRING ÖVRIGA UTREDNINGAR?

Nedan länken till brevet jag fått av Ellinors mamma och som jag tidigare publicerat.
http://liveteftersprutan.blogspot.com/2011/03/15-aring-drabbad-av-autoimmun-hepatit.html

Tillägg 2011-04-02
Ellinor har även ställt upp på intervju TV4
http://www.nyhetskanalen.se/1.2080441/2011/04/01/fick_leverskador_efter_pandemrix

1 kommentar:

  1. Vi är många som undrar när information om övriga biverkningar släpps. De neurologiska reaktionerna bl.a.De är kanske så många så ni törs inte lyfta på locket! Förståeligt, med tanke på att 769 fall inrapporterades från sjukvården. Vet även att det finns ett stort mörkertal över dessa reaktioner!Det finns fler biverkningar att nämna, listan kan göras lång! fram med SANNINGEN nu! Erkänn att ni visste för lite om detta vaccin och dess bieffekter. Det är det minsta ni kan göra för alla drabbade!

    SvaraRadera