torsdag 16 juni 2011

ALS Bulbär orsakat av svinvaccinet, ytterligare drabbad

En av medlemmarna i Livet efter sprutan som drabbats av ALS-Bulbär fick idag ett brev av en annan kvinna som oxå fått samma sjukdom snart efter vaccinationen med Pandemrix.

Tidigare känner vi i gruppen till sammanlagt fem personer som drabbats av denna hemska sjukdom med debut av symtomen strax efter vaccinationen hösten/vintern 2009.

Nu känner vi till 6 personer.
Skrämmande.

4 kommentarer:

 1. Ja det är skrämmande! Tror även på ett mörkertal här! Likadant med vad vaccinet har ställt till med vad gäller övriga hemska biverkningar! Ta alla övriga neurologiska reaktioner, där de flesta inte ens fått diagnos än, för det liknar ingen känd sjukdom sedan tidigare. Symtomen påminner däremot om olika neurologiska sjukdomar. Allt från MS, GBS ME,Myelit, som är en kronisk inflammation i ryggmärgen. Lidandet är stort för de drabbade! Vi pratar inte barnsjukdomar här! Finns även andra svåra biverkningar, kan göra listan mycket lång....

  SvaraRadera
 2. Tror inte det är bra att Ni blir indelade i olika "fack" med era symtom, inte bra för då kommer det inte till allmän kännedom om att det är VACCINET som orsakat detta. Jag tror det skulle heta någonting i stil med Skvalénsjukan eller Pandemrixsyndromet istället för ALS MS ME GBS och annat som REDAN finns. Detta som uppkommit av Pandemrix är nog något annat, se på Gulfkrigssyndromet. Läkemedelsverket blir nog bara glada om Ni indelas i redan befintliga sjukdomstillstånd!Så de slipper ta itu med problemen och slipper betala ut ett fett skadestånd! Mvh "Nära anhörig till drabbad"

  SvaraRadera
 3. Detta tornar upp sig som en av de största svenska skandalerna någonsin, men i vår orwellianska tidsålder lallar mediatramset på som vanligt. Hur var det ABBA sjöng:

  "Tystnaden är så total"

  När en enskild läkare, som nyligen i fallet Sahlgrenska, gör misstag så kan en blaska som GP fylla helsidor om detta hemska, men ett systemfel som detta som vidrör samhällsauktoritetens nervsystem; då tiger man samfällt.


  Jag lider i hjärtat med alla drabbade. Detta är helt fruktansvärt.

  SvaraRadera
 4. Var inne här på bloggen och läste! Jag är en av alla dessa som fått svåra biverkningar av Pandemrix. Blir så rörd över ovan kommentar, särskilt orden : Tystnaden är så total! Vill tacka dig anonym som skrev denna kommentar, och som tydligen förstått och bryr sig! Från en av medlemmarna i gruppen livet efter sprutan.

  SvaraRadera