fredag 15 juli 2011

Vädjan om hjälp!

En medlem i vår grupp Livet efter sprutan har skrivit ett brev för vår räkning. Tusen Tack för din insats F. Vi skickar brevet till politiker, läkare, forskare och vänner.

Vädjan om hjälp!
Vi är en grupp på 88 personer, vuxna som barn, som blivit sjuka med bestående neurologiska symptom efter att har tagit vaccinet Pandemrix mot svininfluensa. De flesta av oss har drabbats av känselbortfall, domningar, muskelsvaghet, gångsvårighet, problem med leder och muskler, cirkulationsrubbning, dimsyn och vissa av oss har även drabbats av allvarliga allergiska reaktioner och muskelsmärta.

Många av oss inte ens fått en diagnos än, för det liknar ingen känd sjukdom sedan tidigare. Symtomen påminner däremot om olika neurologiska sjukdomar allt från MS, GBS, ME osv. Vården ställer osäkra diagnoser som fibromyalgi, panik attack eller psykosomatisk störning.
Detta kan ju inte vara en tillfällighet att så många har drabbats av mer eller mindre liknande neurologiska symptom efter denna massvaccinering av svenska folket.

LMV försöker mörklägga antalet drabbade genom att indela oss i olika symptom kategorier som narkolepsi, bells pares osv. Enbart för att slippa stå till svar för de 6,5 miljoner svenskar som vaccinerades med Pandemrix vaccinet.

Vi vänder oss till er som tror på den enskilda människans värde och rättigheter. Vi vänder oss till er som i allmänhet talar varma att ni värdesätter människornas liv och rättigheter högt och att ni står för det. Till er politiker, vårdgivare, forskare osv. Vi vänder oss till er som har fått pandemrix vaccinet men inte har drabbats av biverkningar.

Hjälp oss i vår kamp för att få en riktig utredning och rätt vård.

Besök vår blogg och gilla vår facebook sida:
Blogg: http://liveteftersprutan.blogspot.com/
FaceBook: http://www.facebook.com/pages/Livet-efter-Pandemrix-St%C3%B6dgrupp/138618692884105
Gilla denna sida för att visa ditt stöd till de som har blivit skadade av svininfluensavaccinet.
sida: ‎49 personer gillar detta.

1 kommentar:

  1. Hoppas många vill stödja oss som drabbats av dessa biverkningar, genom att gå in i stödgruppen och klicka på gilla. Det kostar inte mer än att visa sin medmänsklighet för alla som hade oturen att få svåra biverkningar, genom denna massvaccination...

    SvaraRadera