tisdag 25 oktober 2011

Årets influensavaccin stoppas!

http://www.sydsvenskan.se/sverige/article1565236/Fortsatt-stopp-for-influensavaccin.html

Nämen!!! Influensavaccin är väl inte farligt???
Speciellt inte årets vaccin, den misstänkta komponenten som kan ge narkolepsi är ju borttagen... Det är ju så de marknadsfört det nya helt ofarliga vaccinet inför årets influensasäsong.

Efter det jag och mina nya "vänner" varit med om efter vaccinerats med Pandemrix 2009-10, kommer jag ALDRIG vaccinera mig igen. Enligt mina läkare bör jag inte heller göra det. Kroppens immunförsvar har minne och en ytterligare vaccinationen skulle kunna totalknäcka mig.

Trots att vi var så många som blev sjuka efter PANDEMRIX utvärderade vårt svenska Läkemedelsverk vaccinet som "betryggande och säkert". Finländska studier hjälpte tack o lov till att TVINGA svenska myndigheter att omvärdera/börja utreda/så smått erkänna vad som hänt. Narkolepsi är erkänt, andra skador inte - ännu!

Nu så här två år efter svinvaccinationen anses Pandemrix som riskfyllt och bör ej användas. Alla doser har dragits tillbaka. PANDEMRIX har förstört många människors liv, både för barn och vuxna. Alla åldrar är drabbade av Pandemrix. Och de som ansågs som riskgrupper och absolut skulle vaccineras med Pandemrix - för just dem var vaccinet som allra farligast.

5 kommentarer:

 1. Skulle verkligen vilja veta vilka komponenter detta influensavaccin Preflucel innehåller....men att de stoppade vaccinet helt, måste säkerligen bero på alla vaccinskadade genom vaccinet Pandemrix! De ansvariga är väl livrädda för en ny skandal!!!Jag menar alla oss undangömda som drabbats av svåra biverkningar genom att vi tog Pandemrix! Vi som inte allmänheten fått kännedom om,vi som fick andra svåra biverkningar och inte Narkolepsi,som de tvingats erkänna,trycket kan ju bli ohanterligt för de ansvariga,när de ser historien upprepa sig...

  SvaraRadera
 2. Tittar man på FASS om biverkningarna från Preflucel,liknar biverkningarna dem som många fått av Pandemrix,som aldrig erkänts av myndigheterna! Det står att dessa biverkningar är övergående inom några dagar,vilket vi som drabbats av svåra biverkningar genom vaccinet Pandemrix kan INTYGA att så inte är fallet! Vi tampas fortfarande med myndigheterna om att våra bestående hemska biverkningar ska ERKÄNNAS! Det har nu gått snart TVÅ år,och vi lider fortfarande av bieffekterna!!!
  http://www.fass.se/LIF/produktfakta/artikel_produkt.jsp?NplID=20101112000019&DocTypeID=6

  SvaraRadera
 3. Ytterligare en skandal med vaccin!!! men den här gången var dom ju iaf snabba att stoppa det, om vi jämför med hur lång tid det tog att stoppa pandemrix!!

  Men det nya skulle ju vara lika "ofarligt" som Pandemrix, där man inte sett några som helst biverkningar förutom Narkolepsi,
  Konstigt att jag då har så många vänner som blivit sjuka av Pandemrix och är det fortfarande, men tyvärr bor dom utanför Stockholm, och då räknas dom inte, undrar om det bara är folk som blivit sjuka i Stockholm denna gång av det nya vaccinet, eftersom dom stoppade det så snabbt, för i LMV och Socialstyrelsens värld så finns tydligen inget utanför Stockholm!! SKANDAL

  SvaraRadera
 4. Det finns folk som bor i Stockholm också som drabbats av dessa biverkningar av Pandemrix,finns även medlem i gruppen som kommer från Stockholm som drabbats hårt!Bara det att läkemedelsverket tittade inte på de inrapporterade biverkningarna när de gjorde sin registudie,utan vände sig till sjukvården och frågade hur många som fått en neurologisk sjukdom av Pandemrix,och det vet vi ju att sjukvården har inte sammankopplat de som fått ALS Eller MS med vaccinet! Bättre de tittat på alla inrapporterade fall med neurologiska reaktioner eller allergiska,eller alla andra svåra biverkningar som skett!! DE har inte ens tittat på förekomsten av de som fått narkolepsi genom vaccinet,så denna registudie kan de lika gärna slänga i sjön. Den är förvriden och håller sig inte till sanningen!!!

  SvaraRadera
 5. Nu sägs det i registudien som gjorts i Stockholm att en viss ökning av ansiktsförlamning och känselrubbningar har skett efter vaccinationen av Pandemrix,som känns igen av flera av oss i gruppen livet efter sprutan!

  SvaraRadera