måndag 27 februari 2012

Annika Linde, Smittskyddsinstitutet


Annika Linde uppmanade alla att vaccinera sig hösten 2009,
Själv skulle hon såklart vaccinera sig. LÄS HÄR

Annika har aldrig tidigare vaccinerat sig mot influensa enligt henne själv i
radiointervju LYSSNA HÄR

Rune Lanestrand, tid ledamot av sjukvårdsstyrelen i Västra Götalandsregionen har gjort en JO-anmälan ang Lindes dubbla budskap:

"Jag vill att JO granskar Annika Lindes agerande och hur hon som högsta ansvariga för smittskyddet i Sverige kan hålla sig med två så olika och förvillande budskap när det gäller att bemöta influensa och pandemier?"


2 kommentarer:

  1. Det går bra att uppmana alla andra att vaccinera sig,bara man slipper själv,för det försvagar ju immunförsvaret att vaccinera sig och det är Annika Linde väldigt noga med att inte göra! Nej som hon säger,bättre att stärka immunförsvaret genom att få en influensa, det stärker immunförsvaret och det lär dröja många många år innan man får influensa igen! Varför vaccinera sig och försvaga sitt immunförsvar,samtidigt som man riskerar få allvarliga biverkningar! Dubbla budskap från denna kvinna,väldigt motsägelsefullt vill jag lova!!! I detta fall går det verkligen inte lita på den propaganda hon fört inför massvaccinationen! Vem av de ansvariga kan man lita på,någon som vet?

    SvaraRadera