torsdag 16 februari 2012

Vem kan man lita på? Då som nu?

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/johansson-s-vi-litade-pa-regeringen_6854345.svd


Det sållas hårt i diskussionen kring VAD Pandemrix orsakat?

Massvaccineringen står för långt fler kroniska handikappande biverkningar och skador än bara narkolepsi.

Dessutom finns det VUXNA som oxå drabbats av narkolepsi pga svinsprutan. De "glöms" gärna bort när siffror kring narkolepsi redovisas.

Ni från media som är intresserade mer av detta - läs "fler än jag" på bloggen och kontakta sedan Läkemedelsverket och fråga varför det är så tyst kring de som drabbats av andra allvarliga biverkningar.

Ifrågasätt gärna varför den stora kommande registerstudien kring Pandemrix ska utgå ifrån diagnoser och inte symtom. Alla de som blivit vaccinskadade har inte en kunnat få en diagnos utan har endast symtom på vaccinskada.

En rättvis studie måste givetvis utgå från att omfatta alla misstänkta biverkningar av vaccinet. Inte endast utifrån vissa sjukdomsdiagnoser.

Vi som är skadade av Pandemrix har tydligt förstått att man inte kan lita på våra myndigheter. Vi är offentligt totalt förnekade. Sopade under mattan. Trots att vi är bekräftade vaccinskadade av sjukvården finns vi inte med i diskussionen vad Pandemrix orsakat. För läkemedelsverket är vi bara en tråkig siffra man får räkna med vid en massvaccination. Vaccinerar man så många blir "några" tyvärr sjuka.

Sanningen är att det blev oväntat MÅNGA sjuka i biverkningar med gemensam nämnare! Det gemensamma är reaktion av autoimmun karaktär. Misstänkt orsak - Squalen, adjuvanset i vaccinet. Starkt immunstimulerande och en viktig komponent för att få fram ett snabbt vaccin.

INGEN vill ta ansvar för det som drabbat oss. Vi rekommenderas istället försöka vara tacksamma att vi fick vaccinera oss (med ett oprövat och snabbframställt riskfyllt vaccin) och tröstande tänka att vi räddade många genom vår insats.

Tyvärr kan vi inte längre tänka så. Vaccinet räddade inte många.

Priset för massvaccinationen blev skyhögt på alla plan, allra högst på det personliga för många hundra personer, kanske tusentals personer.

Vi har ännu inte sett vidden av vad vaccinet orsakat.

4 kommentarer:

 1. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=406&artikel=4969541

  SvaraRadera
 2. Klart attt Narkolepsi drabbade ska ha uppmärksamhet, men att andra biverkningar ska uppmärksammas på likvärdigt sätt o inte bli bortglömda, o överröstade av dem som drabbats av narkolpsi. många har blivit skadade av vaccinet på ett eller annat sätt eller är det BARA narkolepsi som ska erkännas o få ersättning betalda mediciner o vård????
  det är inte rättvist och ej heller på ngt vis sant att vaccinet endast orsakade narkolepsi utan långt värre biverkningar än så. men det vill man inte höra talas om, dessutom tycker jag att det är tråkigt att narkolepsiföreningen inte då de uppmärksammas i media kan nämna oss övriga drabbade.... men de vill väl inte dela på kakan....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig fullständigt, det är pengarna det gäller. Narkolepsigrupen vill inte att andra biverkningar ska erkännas, då måste pengarna som är avsatta av regeringen delas med flera

   Radera
 3. Den som tar en spruta som sanktionerats av den regering & riksdag vi har nu, måste vara GALEN! Det handlar om iskall spekulation och att göra pengar på andra människors rädsla. Det är en katastrof och en skandal utan like!

  SvaraRadera