tisdag 26 mars 2013

Vuxna narkolepsidrabbade äntligen bekräftade men i övrigt helt nollat!

I den uttökade registerstudien kring Pandemrix 3,5 år efter massvaccinationen kom en bekräftelse på det vi vetat sedan mycket länge.Vuxna har fått narkolepsi av Svinvaccinet.

http://www.lakemedelsverket.se/Alla-nyheter/Nyheter-2013/Registerstudie-bekraftar-okad-risk-for-narkolepsi-efter-vaccination-med-Pandemrix-hos-barn-och-ungdomar-och-visar-aven-en-riskokning-hos-unga-vuxna/

"Däremot kan studien inte visa på riskökningar för ett flera andra neurologiska och autoimmuna sjukdomar, som multipel skleros (MS), ansiktsförlamning, diabetes, epilepsi eller ledgångsreumatism.
– Det är mycket svårt att dra en slutsats om orsaksamband. Vi kan inte utesluta ett samband, men i så fall är påverkan mycket liten, säger Ingemar Persson om de sjukdomar utöver narkolepsi som studien har tittat på."
 http://www.svt.se/nyheter/sverige/sambandet-pandemrix-och-narkolepsi-konstaterat

Övriga immunologiska och neurologiska skador undvek Läkemedelsverket att undersöka genom att utforma registerstudien för ett utkommande fint resultat.

Registerstudien är mycket smal genom  att endast omfatta ett fåtal diagnoser när de flesta av oss som drabbats har olika symtom/biverkningar som tyder på immunologiska och neurologiska skador kopplade till vaccinet. Flera drabbade har tex MS-liknande symtom men inte MS, många har värkproblematik med inte reumatism osv. Men det finns även diagnoser bland oss, de vi ser förekommer mest är Me/cfs och neuropati.

Personerna i vårt nätverk är i de allra flesta fall bekräftade som vaccinskadade av sina läkare, även av läkemedelsverket och därmed införda i Svenska Biverkningsregistret med diarienummer.

Flera av de barn och vuxna drabbade av narkolepsi  efter svinsprutan har utöver narkolepsi  även de typiska biverkningar/skador som vi andra fått av vaccinet.

Myndigheter har uppenbart mandat att dölja sanning i situationer där det gäller att bibehålla förtroende. 

Tillägg em 26/3: vi får inte glömma att tidigare studie Läkemedelsverket utfört visat på viss koppling mellan ansiktsförlamning och inflammatoriska tarmsymtom. Från källa i Finland så har forskare i Helsingfors sett samband mellan vaccinutlöst narkolepsi och glutenkänslighet. 

4 kommentarer:

 1. Låt oss säga att det finns samband vaccin och sjukdom.Att det inte kan bevisas,tydligt hur ska det?utav vem?kroppen komplicerad.Finns ju utrymme för elakheter och misstag.
  Med vänlig hälsning, Den dumme

  SvaraRadera
 2. jag fick svår fibromyalgi tre månader efter att jag vacinerat mig 2009,jag vet inte om de finns nån koppling men min läkare kommer att kontakta läkemedelsverket. att vara 20 år och drabbas av detta,att få leva med att få äta en mängder med mediciner och ta sprutor resten av mitt liv är helt fruktansvärt! denna sjukdom har förstört mitt liv!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej
   I vår grupp Livet efter sprutan finns flera som fått svår fibromyalgi kopplat till vaccinet Pandemrix. Du får gärna mejla mig så kan jag ge mer info, även förmedla kontakt med andra drabbade. // lindamarie74@live.se

   Radera
 3. Denna studie blir inte korrekt då många med neurologiska reaktioner kommer att klassas som "friska",det har inte gått att ställa diagnos. Detta händer även om man fått diagnos efter 2011,om man fått sin diagnos via vårdcentral eller privat mottagning då dessa inte finns med i studien. Det medför att biverkningarna efter Pandemrix underskattas. Att studien kommer visa på för låga biverkningsnivåer jämfört med verkligheten! Det kommer inte att kunna ge en sann bild över hur många som drabbats! I slutändan påverkar det chansen till ersättning,vårdens och politikernas inställning till massvaccineringen,eftersom studien inte visade på några allvarliga ökade autoimmuna biverkningar,och sanningen kommer inte fram!

  SvaraRadera