torsdag 5 september 2013

Inlägg skrivet av B i gruppen Livet efter sprutan på Facebook

Livet efter sprutan har varit en ständig kamp för att få till de utredningar som krävs av sjukvården för att i möjligaste mån kunna hitta vad man drabbats av.
Få en diagnos eller hitta vad vaccinet ställt till!
Det är med sorg i hjärtat man har fått kämpa mot myndigheterna som inte öppet går ut med alla  de biverkningar som skett!

Genom att myndigheter inte öppet har gått ut med vad detta vaccin ställt till med  för så många, har jag fullständigt tappat tilltron till myndigheters rekommendationer, vacciners säkerhet,och vad man kommer fram till vid vaccinstudier  innan det släpps på marknaden!

Vaccintäckning är det viktigaste för myndigheterna, det överstiger riskerna med dem!

Jag har insett att vacciners risker långt överstiger nyttan med dem!
Jag har insett att sjukvården i Sverige knappt har någon kunskap gällande biverkningar!

Jag har insett att sjukvården inte vill kosta på utredningar,och om de gör det så sker det över mycket lång tid.Många är inte färdigutredda än, trots att det snart gått 4 år sedan sprutan togs! En del blir aldrig färdigutredda!

Jag har insett att myndigheterna samt läkemedelsbolagen hellre döljer riskerna med vaccin, än att öppet vilja arbeta för att vaccin och läkemedel ska vara så säkra som möjligt innan de släpps på marknaden!
Tack vare denna blogg  synliggörs vi som drabbats av denna spruta!
Tack vare gruppen "livet efter sprutan" har man orkat genom att känna att man inte står ensam i detta!

/B

7 kommentarer:

 1. Hej B
  Kan bara hålla med om dina erfarenheter. Själv har jag efter snart fyra år inte fått någon diagnos.
  Då jag ville att min läkare skulle göra en biverkananmälan fick jag veta att för att göra det måste man ha ställt en diagnos. Tala om Moment 22.
  Alltså är jag frisk enligt sjukvårdens statistik.

  Lars 68

  SvaraRadera
 2. Hej B
  Kan bara hålla med om dina erfarenheter. Själv har jag efter snart fyra år inte fått någon diagnos.
  Då jag ville att min läkare skulle göra en biverkananmälan fick jag veta att för att göra det måste man ha ställt en diagnos. Tala om Moment 22.
  Alltså är jag frisk enligt sjukvårdens statistik.

  Lars 68

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lars.

   Din läkare sköter uppenbart inte sitt arbete.

   Misstanke räcker för att rapportera om samband mellan vaccination/läkemedelsbehandling och oväntad biverkning/symtom till Läkemedelsverket.

   Diagnos är inget krav för att skicka en biverkningsrapport, det räcker med symtom som misstänks uppkommit efter eller i samband med vaccin/läkemedel. Finns information på Läkemedelsverkets hemsida ang detta.

   Orkar du - ring gärna till chef på vårdcentralen och påtala din läkares brist på engagemang och kunskap kring biverkningsrapportering - som är extra viktig när det gäller nya och mer oprövade vaccin och läkemedel.

   hälsning Marie

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Hej Lars: Det behövs ingen diagnos för att din läkare ska göra en biverkningsanmälan! Det är han skyldig att göra vid minsta misstanke om samband.
  Min läkare skrev en anmälan direkt utan att jag behövde be om det.Läkemedelsverket sammankopplade även mina symtom med sprutan.
  Trots detta fick jag avslag från läkemedelsförsäkringen.
  Du kan även göra en egen biverkningsanmälan till läkemedelsverket!
  Du hittar information på LMV hemsida.
  Vill även hänvisa till patientnämnden i ditt län som kan hjälpa dig komma vidare i eventuella utredningar.
  Lycka till! MVH /B

  SvaraRadera
 5. http://newsvoice.se/2013/06/11/fda-approves-first-gmo-flu-vaccine-containing-reprogrammed-insect-virus NU finns det tom influensa Vaccin som är GMO tillverkad. Så det blir bara värre varje år tyvärr!

  SvaraRadera
 6. Möjliga permanenta biverkningar jag fick: kraftig återkommande attack av rysningar, inkontinens, epileptiska milda reaktioner.

  Ni som inte får hjälp med medicinering, kanske kan prova LCHF-KOST, finns artiklar på Kostdoktorn som styrker förbättring av epilepsi med LCHF.

  SvaraRadera